Termeni si conditii

Despre Noi

Serviciul este oferit de DONNA BEAUTY LINE INTERNATIONAL S.R.L. cu sediul in Brasov, Strada Pârâului 38, Brasov 500260, Romania, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J08/2968/16.12.2004, avand cod unic de inregistrare 14209474, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: Strada Pârâului 38, Brasov 500260, Romania, jud.Brasov.

Prin e-mail: contact@donnabeauty.ro – pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, confirmare sau anulare comanda, metode de plata, metode de livrare, reclamatii etc.

Prin telefon la numarul: + 40 368 425 005

1. Definitii

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul donnabeauty.ro

Client – persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

Vanzator – DONNA BEAUTY LINE INTERNATIONAL S.R.L. cu sediul in Brasov, Strada Pârâului 38, Brasov 500260, Romania, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J08/2968/16.12.2004, avand cod unic de inregistrare 14209474

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

2. Despre DonnaBeauty.ro

www.donnabeauty.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

3. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul www.donnabeauty.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.donnabeauty.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii. 

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.donnabeauty.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii. 

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.donnabeauty.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.donnabeauty.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

4. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul www.donnabeauty.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.donnabeauty.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.donnabeauty.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.donnabeauty.ro. 

Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

www.donnabeauty.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.donnabeauty.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.donnabeauty.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore. 

www.donnabeauty.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin inregistrarea ca utilizator la www.donnabeauty.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.donnabeauty.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.donnabeauty.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. 

DONNA BEAUTY LINE INTERNATIONAL S.R.L. este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul de înregistrare J08/2968/16.12.2004

Conform cerintelor Legii Nr. 190/2018, privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), DonnaBeauty are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe donnabeauty.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a DonnaBeauty, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre DonnaBeauty. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinătate. 

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea Nr. 190/2018, privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Donnabeauty.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Donnabeauty.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, DonnaBeauty poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, sau alte servicii. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

5.1. Notificarea de confidentialitate

Confidentialitatea datelor este importanta pentru DonnaBeauty si dorim sa fim deschisi si transparenti in privinta prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal.

5.1.1. Operatorul datelor cu caracter personal

DonnaBeauty este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteti si raspunde de datele dumneavoastra cu caracter personal in conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor. 

5.1.2. Acces la datele dumneavoastra

Datele dumneavoastra pot fi transmise in cadrul companiei DonnaBeauty. Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing in afara companiei noastre. Datele transmise unor terti sunt utilizate numai pentru a putea avea acces la serviciile noastre. 

5.1.3 Care sunt drepturile dumneavoastra?

Dreptul la acces:  

Aveti dreptul de a solicita informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra. 

Dreptul la portabilitate: 

Aveti dreptul sa obtineti transferul unei copii a datelor dumneavoastra intr-un format structurat folosit in mod frecvent si prelucrabile automat catre dumneavoastra sau catre o alta parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ati trimis.

Dreptul la rectificare:  

Aveti dreptul sa solicitati rectificarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, daca acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. Daca aveti un cont pe DonnaBeauty puteti sa va editati datele cu caracter personal din contul dumneavoastra.

Dreptul la stergerea datelor: 

Aveti dreptul sa stergeti oricand orice datele cu caracter personal prelucrate, cu exceptia urmatoarelor situatii:

* aveti o comanda care nu a fost inca expediata;

* aveti o datorie/comanda neplatita; 

* daca ati efectuat o achizitie, va vom pastra datele cu caracter personal in legatura cu tranzactia dumneavoastra conform legislatiei de contabilitate.

Dreptul de a va opune prelucrarii bazate pe interes legitim:  

Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal bazate pe interesul legitim.

Dreptul dumneavoastra de a va opune marketingului direct: 

Aveti dreptul sa va opuneti marketingului direct, inclusiv analizei profilului in scopuri de marketing direct. Va puteti dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:

* urmand instructiunile din comunicarea de marketing.

Aveti dreptul de a depune o plângere în fata Autorității Naționale de Supraveghere.

Aveti dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri.

Aveti dreptul de a va retrage consimțământul în orice moment, pentru situația în care se prelucrează date în temeiul consimțământului dvs. expres și nu în baza unor obligații legale sau contractuale ale operatorilor de date cu caracter personal (conform art. 6 alin. 1 lit. a din Regulamentului UE 2016/679). 

5.1.4. Actualizari ale Notificarii de confidentialitate

S-ar putea sa fie nevoie sa ne actualizam Notificarea de confidentialitate. Cea mai recenta versiune a Notificarii de confidentialitate va fi disponibila in permanenta pe site-ul nostru. 

5.2. CUMPARATURILE ONLINE

Datele cu caracter personal sunt folosite pentru a gestiona achizitiile online pe www.donnabeauty.ro, prelucrand comenzile si returnarile prin intermediul serviciilor noastre online. De asemenea, utilizam aceste informatii pentru a va contacta si/sau trimite notificari privind comanda si gestiona platile, ca si a trata reclamatiile. 

5.2.1. Tipuri de date cu caracter personal prelucrate:

Urmatoarele categorii de date cu caracter personal sunt prelucrate

* informatii de contact (ex: nume, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon)

* informatii despre plati si istoricul platilor;

* informatii despre comenzi sau istoricul acestora, in cazul in care sunteti inregistrat pe site

5.2.2. Acces la datele dumneavoastra cu caracter personal

Datele dvs cu caracter personal transmise unor terti sunt folosite numai pentru a va putea oferi serviciile mentionate mai sus, pentru confirmarea adresei de catre companii externe, pentru operatiuni efectuate de furnizorii de servicii de depozitare si de distributie in legatura cu livrarea comenzii dumneavoastra sau procesarea platilor de catre furnizorii de servicii de procesare a platilor. 

5.2.3. Pentru cat timp va salvam datele?

Datele sunt pastrate atata timp cat sunteti un client activ.

5.3. Marketing direct si comunicare

5.3.1. De ce folosim datele dumneavoastra cu caracter personal?

Folosim datele cu caracter personal pentru a va trimite oferte de marketing, sondaje privind informatiile si invitatii prin e-mail, mesaje text, apeluri telefonice si comunicari prin posta.

Pentru a va optimiza experienta, va vom oferi informatii relevante, recomandari de produse, remindere despre produsele ramase in cosul dumneavoastra de cumparaturi sau oferte personalizate. Toate aceste actiuni se bazeaza pe comenzile anterioare, pe articolele pe care ati facut clic si pe informatiile pe care le-ati trimis.

5.3.2. Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

* informatii de contact (ex cum adresa de e-mail, numarul de telefon si codul postal)

* produse si oferte pe care le-ati accesat.

5.3.3. Acces la datele dumneavoastra cu caracter personal

Datele transmise unor terti sunt utilizate numai pentru a va furniza serviciile mentionate mai sus, iar cele transmise agentiilor media si furnizorilor tehnici vizeaza distribuirea marketingului direct fizic si digital. Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing in afara companiei DonnaBeauty.

5.3.4. Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra atunci cand sunteti de acord cu marketingul direct. 

5.3.5. Dreptul de a va retrage consimtamantul:

Aveti dreptul de a va retrage in orice moment consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal, insa nu veti mai avea acces la informatii despre noutati, promotii etc.

Va puteti dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:

* urmand instructiunile din fiecare mesaj de marketing

5.3.6 Pentru cat timp va salvam datele?

Vom pastra datele dumneavoastra pentru marketing direct pana cand va retrageti consimtamantul.  

6. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.donnabeauty.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

– identificarea si alegerea produselor

– inregistrarea dvs. ca utilizator al www.donnabeauty.ro

– efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.

– livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/ importator/ distribuitor si/ sau alte certificate daca este cazul.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.donnabeauty.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile. In cazul in care exista solicitari suplimentare sau reclamatii privitoare la comenzi, produse, livrari sau alte proceduri, acestea trebuie transmise in scris, pe adresa contact@donnabeauty.ro. Va rugam sa ne acordati timp pentru documentarea celor semnalate inainte de a va raspunde.

7. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.donnabeauty.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

7.1. Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: Plata prin card: Daca ati ales ca metoda de plata prin card, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi.

7.2. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul www.donnabeauty.ro prin card?

Puteti cumpara produse prin www.donnabeauty.ro urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul “Adauga In Cos”.

b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand “Pasul urmator”. Daca adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva.

8. Garantie si service postvanzare

Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul de vanzari la adresa de e-mail: contact@donnabeauty.ro. Toate produsele electro comercializate au o garantie de 12 luni si vin insotite de certificat de garantie.

9. Descrierea si returnarea produselor

www.donnabeauty.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.donnabeauty.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.donnabeauty.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Produsele se pot returna doar daca sunt sigilate, in ambalajul original primit la livrare si daca nu au fost utilizate sau testate, deoarece fac parte din produsele care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii clientilor sau din motive de igiena, odata ce au fost desigilate.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

– de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat si sigilat. Plata transportului retur prin curierat, se face de catre dumneavoastra. 

– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat. 

Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

– certificate de garantie extinsa;

– produse nesigilate sau desigilate.

10. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.donnabeauty.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.donnabeauty.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.donnabeauty.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.donnabeauty.ro. 

www.donnabeauty.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. www.donnabeauty.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.donnabeauty.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

11. Forta Majora

www.donnabeauty.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.donnabeauty.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.donnabeauty.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.donnabeauty.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.donnabeauty.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

12. Publicitatea

www.donnabeauty.ro poate afisa in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.donnabeauty.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

13. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

www.donnabeauty.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: contact@donnabeauty.ro, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

14. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.donnabeauty.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

Termenii si conditiile www.donnabeauty.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul DONNA BEAUTY LINE INTERNATIONAL S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente din Romania.

15. Prezentarea ofertei 

DONNA BEAUTY LINE INTERNATIONAL S.R.L. isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.donnabeauty.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.donnabeauty.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.donnabeauty.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

16. Cookies

Un cookie este un mic fisier text care se salveaza pe calculatorul sau pe dispozitivul dumneavoastra mobil si, in timpul vizitelor ulterioare, este recuperat din acestea. Daca utilizati serviciile noastre, vom presupune ca sunteti de acord cu utilizarea unui astfel de cookie.

Cum folosim cookie-urile?

Utilizam cookie-uri permanente pentru a stoca pagina de start si detaliile dumneavoastra daca selectati “Tine-ma minte” atunci cand va conectati la site. Vom folosi cookie-uri pentru a va salva produsele favorite.

Utilizam cookie-uri pentru o sesiune, de exemplu, atunci cand folositi functia de filtrare a produselor, pentru a verifica daca sunteti conectat sau daca ati adaugat un articol in cosul de cumparaturi. 

Folosim cookie-uri proprii si terte pentru a colecta statistici si date ale utilizatorilor in forma agregata si individuala in instrumente de analiza pentru a ne optimiza site-ul si pentru a va oferi materiale de marketing relevante. Unele cookie-uri terte sunt setate de servicii care apar pe paginile noastre si sunt in afara controlului nostru. De asemenea, folosim cookie-uri terta parte care urmaresc activitatea pe mai multe site-uri pentru a va oferi marketing pe alte site-uri/canale.

Cine are acces la datele dumneavoastra cu caracter personal?

Datele transmise unor terti sunt utilizate numai pentru a va oferi serviciile mentionate mai sus, un instrument de analiza este folosit pentru a colecta statistici in scopul optimizarii site-ului nostru si pentru a va prezenta materiale relevante.

Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul. Fotografiile ambalajelor pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe acest site. 

Informatiile continute in acest site, precum: imagini, grafica, poze, clipuri video, texte si alte materiale care apar postate au caracter informativ si orientativ si pot suferi modificari.